Dressyrtrim för Hanna

Igår trimmade jag och Izza i dressyrgruppen igen. Det gick riktigt riktigt bra! I början fick jag jobba med att få henne loss i båda sidorna samt att få intill yttersidorna i båda varven. När vi sedan började med galopparbetet var hon helt underbar att sitta på, story tror aldrig att hon har bärt sig själv så bra i galopp innan – jag behövde bara sitta och styra!

Under passet fick vi bland annat jobba med skänkelvikningar, diagonala slutor och öppnor och Izza gjorde allt jättebra. På ena långsidan tränade jag även på mellantrav över bommar och det tyckte Izza var ganska så jättejobbigt – men hon längde i alla fall ut steget!

Duktig häst och nöjd mamma! ?

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.