Fullspäckad söndag

Idag har det varit en fullspäckad dag med massor av kuligheter.

I morse åkte jag till ridskolan och red ett pass på Aramiz. Idag funkade gasen riktigt bra och jag vågade mig på att testa om den lilla ponnyn kunde galoppera. Visst kunde han det – men han passade också på att visa upp sina fina bocksprång! Det bor en liten buse i den lilla hästen minsann :) Dock så var det inga större problem att sitta kvar och efter han hade gjort 3-4 bocksprång kunde vi galoppera vidare som om ingenting hade hänt. Det är klart att man måste testa ifall det går att få av den där konstiga ryttaren på ryggen! Imorgon ska vi testa att rida ut i skogen, dosage förhoppningsvis så hänger Charlotte med som moraliskt stöd.

Efter ridpasset på Aramiz bar det av på tävling till Rudskogen. Frida och Marilyn debuterade LB:1 idag och dom var så duktiga! Se upp för dom, jag tror att det bor en liten rosettplockare i Marilyn!

När jag kom hem red jag ett dressyrpass på Izza. Fokus låg på lösgjordhet och hon blev riktigt fin i traven och i högergaloppen efter massor av volter och serpentiner. I vänstergaloppen ville hon dock skjuta ut höger bog och springa innanför med vänster bak. Jag fick inte riktigt ordning på det men hon blev i alla fall lite bättre mot slutet. Imorgon väntar uteritt!

Dagen avslutades med en god middag hos farmor ?

Lilla Aramiz poserar i snygga knoppar gjorda av Linnea:

 

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

1 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.