Uteritt x 2

Izza
Idag hängde jag med Charlotte och Fighter ut på en härlig ridtur i skogen. Izza var piggelin som vanligt när hon får komma ut i skogen, store alltid härligt med en glad pålle :) Charlotte kanske ska börja rida Fighter ibland vilket jag och Izza tycker är superkul!

Aramiz
Charlotte hängde även med mig ut på lektionshästen Ruffe när jag red Aramiz ute för första gången. Han skötte sig galant trots att han fick lite ont i dom små hovarna (han är barfota). Ingenting var särskilt läskigt och det verkade som han tyckte att det var riktigt skoj att se sig om lite. På onsdag ska jag rida honom i en ridgrupp tillsammans med andra hästar för första gången, spännande :)

20120903-230944.jpg

20120903-230958.jpg

20120903-231012.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.