Dressyrtrim för Hanna

Igår var det dags för dressyrlektion för Hanna igen. Izza var ”pigg med trött”, doctor kanske låter lite konstigt med hon ville hela tiden springa ifrån arbetet och det tror jag berodde på att hon var lite trött efter helgens tävlingar. Sedan tycker Izza att det är supperroligt att träna i grupp tillsammans med fyra andra hästar så det bidrog säkert också till piggheten.

Vi fick jobba lite med ryggningarna och dom fungerade bra. Vi fick även testa på mellantraven och vi fick till några riktigt ”flaschiga” längningar! Den energin vill vi ha i längningarna på tävlingsbanan!

Idag blev det en lugn uteritt på hackamoret. Skönt att slappa lite mellan alla träningar och tävlingar :) Det kommer bli lugna pass även torsdag-fredag men på lördag är det dags för Johanträning och på söndag blir det tävling i Ludvika!

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

4 Comments

 1. Åh va roligt!
  Det är jätte tråkigt för jag har ingen aning om något om hans stam. Han har tyroler märkningen, men i hans pass står det okänd och att han inte ens är en haflinger. Vilket jag vet att han är!
  Dock har han fått kraftiga pålagringar och förslitningar i frambenen vilket innebär att han inte får ridas mer. Så han ska iväg.. :((
  Min bebis!<3
  Tycker din fina ponny har så härlig man, sån man hade Günther också innan tills det blev för jobbigt på ridskolan att sköta om för alla barn och den var ständigt smutsig och lerig, så den klipptes av till hoppman tyvärr..

  • Va synd att han inte har full stam :/ Min förra ponny Nalle var också en haflinger, men han hade heller ingen stam – vilket var lite tråkigt. Ush va tråkigt! :( Men han kommer säkert att få de bra tillsammans med min Nalle på de evigt gröna ängarna!

   Manen är lite av Izzas signatur :) Det krävs dock lite skötsel så jag förstår att de klippte ner den… Ska du börja rida någon ny ponny?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.