Uteritt i höstsolen

Idag sken solen och vädret var sådär underbart soligt. Vad passar inte bättre då än att rida ut en tur på min lilla vildhäst! Vi hänge på Frida och Charlotte som också skulle ut på tur. Izza var pigg och glad men hon var också väldigt brunstig vilket gjorde att hon blev kär i både Celine och Mover så hon hade fullt upp med att flörta stundtals, advice men mellan flörtandet var hon riktigt fin!

Igår longerade jag en kortis på utebanan och Izza jobbade på riktigt bra. Jag testade att spänna in henne med inspänningstygel på yttersidan och longeringslinan på innertygeln vilket gjorde att jag kunde ställa henne inåt i båda varven vilket resulterade i en liten gummibollshäst. Den inspänningsvarianten ska jag fortsätta med i fortsättningen :)

Jag och Linnea har gjorde en snodd-burk av en gammal godisburk, this visst blev den snygg?

20121026-202824.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.