Ett halvbra pass i ridhuset

Idag blev det ett pass i ridhuset med Izza. Hon kändes inte helt bra idag, generic bakbenen ville inte riktigt jobba och hon dök framåt och hängde sig på i handen i stort sett hela passet. När jag promenerade hemåt insåg jag att det antagligen beror på brunsten, generic ston kan ju bli lite stela i bakdelen när de brunstar – inte lätt att jobba då inte!

Jag hade egentligen tänkt att rida henne i ridhuset imorgon också eftersom hon inte var särskilt fin idag men det får bli longering istället, känns bättre om hon är lite stel.

I morse var jag, Frida, Charlotte och Ingela på relaxavdelningen på badhuset och slappade i bubbelpoolen. Kroppen är nu lagom mör och jag är helt varm inombords av allt bubbelbadande, härligt! Passade även på att åka vattenrutschkana, superkul!

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

1 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.