Ullared dag 1

Sådär, page då var första dagen på Ullared avklarad. Idag gick vi raka vägen till hästavdelningen och fyndade hästprylar! Izza har bland annat fått ett nytt rosa övergångstäcke och jag själv har fixat en ny hjälm. Nu ska jag hem och slänga den gamla totalt utslitna skogshjälmen i papperskorgen, stomach härligt!

Några av dagens fynd på hästavdelningen:

20121111-202314.jpg

Publicerat i Allmänt.

8 Comments

  1. Wow, vilka snygga prylar Elin! Värst va alla shoppar och jag som försöker hålla igen. Blir sjukt sugen! Rosa är ju för härligt! Ska notera att köpa en häst som passar i rosa när väl den ekonomin finns ;D

  2. Gud va roligt med Ullared! :D vad kostade hjälmen och bling-bling pannbandet? Ska ner dit om 2 veckor, hoppas på att fynda lite till mig och Zavannah :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.