Ridsportgalan

I lördags styrde jag, ambulance Charlotte och Frida bilen mot Karlstad där det var dags för Värmlands Ridsportgala. Vi bodde hos snälla Emma där vi gjorde oss fina och käkade goda chips innan galan drog igång.

Galan hölls på Nöjesfabriken i Karlstad och vi gick dit med höga klackar, viagra sale inte så smart så här i efterhand eftersom ingen av oss vanligtvis springer omkring i högklackade dojjor. Väl på plats blev vi välkomnade av en trevlig garderobspersonal och en god välkomstdrink. Det hela drog igång vid 7-tiden och började med prisutdelningar för diverse kategorier, bland annat så fick alla förstaplacerade i Thule Cup gå upp på scen och ta emot blommor och applåder. Ett extra grattis till mina stallkamrater Hanna Walfridsson och Linnea Karlsson! (Hoppas verkligen att de kommer att bli fler dressyrcuper framöver, ett riktigt roligt initiativ)

Efter lite mat och underhållning var det dags för fler prisutdelningar och då blev Torsby Ridklubbs trotjänare Söjänta årets lektionshäst! Fina Söjänta var verkligen värd det efter alla år på ridskolan (hon är idag 23 år gammal).

Under kvällen serverades god mat i form av förrätt, varmrätt och efterrät. Allt smakade gott! Sammanfattningsvis var det en riktigt trevlig kväll med många skratt, trevliga människor och bra underhållning. Hoppas verkligen att Värmlands Ridsportförbund anordnar fler galor i framtiden.

Kvällen slutade med en promenad hem i de högklackade skorna – jag har nog aldrig haft så fruktansvärt ont i fötterna någon gång tidigare! Lite kul att jag delade smärtan med både Charlotte och Emma, ryttare ska nog inte använda så höga klackar helt enkelt.

Note to myself: gå aldrig på promenad i högklackat!

Uppladdning hemma hos Emma:

På plats på nöjesfabriken:

Klassisk toabild, och nej – helt normala är vi inte…

Bra dag för Torsby!

Söjänta. Foto: Caroline Dahlen:

 

 

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.