Smarta Izza

Min häst är lite för smart… Eftersom hon är krubbitare kan jag varken ha saltstenshållare eller krubba i boxen. Jag kan heller inte ha luckan i boxgallret öppen eftersom hon då står och snappar luft mot kanten = inte bra för tänderna.

Jag har alltså skruvat ner salstenshållaren och krubban samt stäng igen luckan med hjälp av haspen, generic men vet ni vad Izza har gjort nu? Hon har klurat ut hur man öppnar luckan! Det kan inte ha varit lätt eftersom haspen består av en smalt rund metallbit, men hon har i alla fall lyckats. Så har jag helt enkelt bundit balsnöre runt luckan för att hon inte ska få upp den. Det tar väl säkert inte lång stund innan hon kommer på hur hon ska tugga av snöret… Bushäst!

20121203-191539.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.