Sadel som blev hel igen

I helgen provade jag att byta koppjärn på min hoppsadel. Har aldrig gjort det innan och det gick mindre bra kan man väl påstå. Den ena skruven gick i lätt som en plätt men när jag skulle skruva i skruv nummer två så gick den i snett… Detta ledde till att skruven fastnade och varken gick att skruva i eller ur, order snacka om att jag blev lite smått nervös!? Trodde att jag hade sabbat gängarna för alltid.

Som tur är så har jag världens bästa mekanikerpojkvän som ryckte in som sadelskruvare idag. Så nu har jag en hel sadel igen :) Nästa gång jag ska byta järn så ska jag åka in till verkstan med en gång…

20121205-214033.jpg

20121205-214123.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.