Kandar köpes

Kandaret som var min planerade julklapp är slut på lager och kommer in om 10 veckor. Jag vill ju helst testa att rida på kandar lite i vinter så är det någon som har ett kandar som ni vill sälja hör gärna av er :)

Det får gärna vara svart, more about annars har jag inga andra krav. Eller jo förresten, det måste vara billigt oxå! Om det är begagnat gör inget alls, bara det är helt. (Tror att Izza måste ha stl Full.)

Hör av er på: livetsomelin@gmail.com

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

7 Comments

      • Ja nu har ju melizza rätt litet huvud men jag tyckte det var ganska så stort i storleken. Speciellt remmen till nosgrimman. Den kändes om om den var flera meter :P Men det är ju bara att klippa av lite :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.