Longering Izza

Wow! Det verkar som att jag äntligen har lyckats lösa problemet med att ladda upp film direkt från telefonen. Tack VideofyMe! :)

Här kommer filmen från när jag longerade Izza förra helgen:

8 december 2012

Publicerat i Allmänt, Filmer, Hästliv.

4 Comments

 1. Hej,
  Jag tänkte på en sak,
  Min haflinger skaver lätt av sin man där täcket sitter. Gör Izzas också det eller har du något ”speciellt medel” så att den inte skavs av? Eller du kanske inte använder någonting alls? Hon ser ut att ha jämn man iallafall :)

  • Hej Evelinn! Izza skaver bort delar av manen precis ovanför manken. På vintern sitter alla täcken där och på sommaren flätar jag manen så ofta så att den skavs bort. Inte mycket att göra åt tyvärr.

   Dock så har jag ratat alla former av halstäcken. Både halvhals och helhals skaver på manen så att den blir jätteful och tunn. Som tur är så är inte Izza särskilt frusen så hon klarar sig utan hals även på vintern :)

   Hoppas du kommer på något bra knep så att din flinga kan behålla sin fina man ;)

   • Har både halvhals och helhalstäken på min hästar, både Haflinger och andra raser med de kort och lång man, har aldrig skavt någonting på manarna (helklippta hästar så de har mycket täcken). Använder bara täcken från Horseware… Fin blogg!

    • Åh lyckos! Vill också kunna ha halstäcken – men har provat och det funkade inte på min pålle tyvärr. Gillar också Horsewares täcken, har dock bara ett regntäcke och ett fleccetäcke därifrån men dom har funkat riktigt bra än så länge :)

     Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.