God Jul!

Idag är det julafton :) Dagen började med att jag släppte ut hästarna kl 7 i morse. Innan jag släppte ut Izza lyckades hon också rulla fast sig i boxen så jag fick dra loss henne med en longerlina. Lite action måste det ju vara även på jul!

När stallet var klart åkte jag hem och öppnade julklappar tillsammans med Robin. Jag fick en jättebra pannlampa av honom – den kommer att bli perfekt när jag ska rida i mörker framöver! När vi var klara var det dags för frukost hos hans mamma, adiposity sen lunch hos Robins farmor och nu sitter i hos min faster och väntar på middag. Fullt upp, pharmacy precis som det ska vara på jul :)

God Jul till alla våra goa läsare önskar Elin, Izza och Nelly!

Nelly öppnar sin julklapp:

Publicerat i Allmänt, Filmer.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.