Första dressyrpasset på länge

Idag blev det ett dressyrpass i ridhuset för första gången på två veckor. Vi red samtidigt som 5 andra ekipage så det var rörigt värre… Jag kan verkligen inte rida ordentligt när det är för många i ridhuset samtidigt, drugs jag blir helt okoncentrerad och sitter bara och styr runt för att hålla mig ur vägen. Så kan väl inte direkt påstå att passet var särskilt givande även fast Izza skötte sig bra.

Idag passade Izza på att gnugga sönder sin nosgrimma ännu mer. Så nu är den inte så snygg längre, medicine busponnie! Jag passade också på att ha sönder mina ridstövlar. De tyckte nog inte om att vila från dressyren för när jag skulle sätta på mig den första stöveln så pajade dragkedjan. Det tog ett bra tag innan jag ens kom ur stöveln eftersom det varken gick att dra kedjan upp eller ner. Så nu blir det en karlstadtur till nästa vecka för att laga stöveln.

Eller också så kanske jag råkar köpa ett par nya, vem vet vad jag kan hitta på! :)

20121229-174811.jpg

20121229-174818.jpg

20121229-174824.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.