Dagstur till Trysil

Idag har jag, symptoms brorsan och pappa varit i Trysil och åkt skidor hela dagen. Det var faktiskt skidpremiär för den här säsongen så lite ovant var det de första åken. Vädret var kanon, more about -5 grader och sol. Vi åkte inte så mycket på toppen eftersom det blåste en hel del där men annars såg vi oss omkring på i stort sett hela fjället. Härlig dag!

Här kommer ett gäng bilder från dagen.
(De är fotade med mobilen så förvänta er inger superkvalité)

Mina skidor, de bästa man kan ha! Völkl Kenja:

Jag och brorsan poserar i backen:

Jag och pappa:

Fikapaus på knettsetra:

Publicerat i Allmänt.

6 Comments

  1. Åhh vad avis jag blir! Ser ju hur härligt som helst ut ju!! Hade jag inte vart typ dödsförkyld å en paj fot så hade jag vääääldigt gärna blivit med!!

    • Det var jättehärligt med lite skidåkning igen :) Hoppas att din fot och förkylning reparerar sig snart så att du kan hänga med på nästa tur! Vi måste ju släpa med Henrik och Robin oxå :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.