Nya stövlar på ingång

Vet ni vad? Jag har beställt nya stövlar! 

Leveranstiden är upp till 10 veckor så jag får snällt vänta på den försenade julklappen/födelsedagspresenten. Jag hade lite problem med att bestämma mig över storleken; om jag tog ett par som var bra när jag satt i sadeln men som jag inte kunde gå i så var dom för små i vristen. Om jag istället tog ett par som var 1 cm kortare och med lite större fot/vrist så blev det bättre. Är dock lite orolig över hur mycket de kommer att sjunka, see men försäljaren övertygade mig om att hårda dressyrstövlar inte sjunker särskilt mycket så då borde det bli kanon!

Mina Cavallo Junior är 45 höga och 32 i vaden (med resår på sidan). De har hela tiden känts lite långa eftersom de har veckat sig jättemycket i vristen + vid knävecket. De nya stövlarna kommer att vara 43 höga och 34 i vaden, tror att det kommer att bli mycket bättre!

Snart kan jag alltså välkomna dessa till min garderob:

Cavallo Grand Prix Plus

cavallo 2

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.