Helgens ridpass

Idag blev det ett kort dressyrpass i ridhuset. Jag och Linnea gick dit när det var hopptid så det var tre hoppeponnysar där samtidigt som oss.

Red på kandar idag och även fast det inte blev ett superseriöst pass så kändes Izza fin. Från start gick hon och tryckte sig mot innerskänkeln i vänster varv så jag valde att enbart jobba med det. Efter lite lösgörande arbete blev hon riktigt fin och innan jag gav mig så flyttade hon sig undan vänsterskänkeln riktigt bra, ampoule duktig häst :)

Igår hoppade jag i ridhuset tillsammans med Frida och Celine. Izza var pigg och glad men ville gärna bli lite framtung i galoppen. Hoppade bara småhinder och bommar för att få henne lydig och framme för skänkeln.

Såg att Sunne har en Pay & Jump den 9 februari, more about ska man våga att anmäla sig?

20130127-212859.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

8 Comments

  1. sv: Sent svar, bättre sent än aldrig :)

    Men jag vet nog inte riktigt vad jag ska svara, haha. Fotar med stor bländare som säkert gör sitt till, sedan är ju ljuset som det är i verkligheten. En ”action” vet jag faktiskt inte vad det är, så det använder jag inte ;)
    Men fixar till nivåerna och leker med penslar som förstärker och justerar. Annars är det nog inte så mycket som jag gör som gör att ljuset blir som det blir :)

    • Ja man kanske skulle försöka ta sig i kragen och åka iväg. Nån gång måste väl hopprädslan försvinna :)

      Detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.