Dressyrpass i snön

Igår begav jag mig mot ridskolans utebana för att rida lite dressyr. Jag var inställd på ett styrekträningspass för Izza eftersom det låg ett 1-2 dm tjock snötäcke över hela banan.

Trots det jobbiga terrängen så jobbade Izza på riktigt riktigt bra! Började med att flytta henne för skänkeln i trav och flyttade in från spåret och sedan ut igen. När det fungerade gjorde jag samma sak i galoppen och hon svarade verkligen bra för de sidförande hjälperna! Mellan alla skänkelvikningar gjorde jag massor av volter i olika storlekar för att få henne följsam och mjuk i innersidan.

Mot slutet red jag lite förvänd galopp och motställde henne i nacken, tadalafil när jag red omkring där så kom jag på mig själv med att sitta och le – det var så himla kul att rida! Jag är så tacksam över att jag har en sån fin häst, more about inte alla pass är bra men igår var jag verkligen nöjd med livet :)

Imorgon blir det en uteritt med Charlotte och på söndag ska vi träna nya LA:3 i ridhuset.

Foto: Caroline Dahlén

IMG_6079

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.