Dressyr gånger två

Igår blev det ett dressyrpass i ridhuset på kandaret. Izza var inte särskilt fin utan ville mest streta emot hela passet igenom. Mot slutet red jag öppnor runt hela fyrkantsspåret och efter ungefär fyra varv så började hon stanna kvar i ramen istället för att hänga sig på eller skjuta ut bogar lite här och där. När öppnorna till slut gick bra så checkade jag av slutorna och dom var verkligen jättefina!

Eftersom jag inte fick någon bra känsla igår så blev det ett ridhuspass även idag på vanligt tränsbett. Från start var hon lite småstark men efter att ha lossat och ridit lite förvänd galopp med motställd häst så blev det genast mycket bättre. Testade några programdelar och den lilla förvänd bågen fungerade mycket bättre idag. Även halterna från galopp blev bra idag och mot slutet fick vi till och med till en riktig wow-längning i traven! Avslutade nöjd och glad över att ha en så fin häst att rida :) Extra nöjd är jag över att hon var så fin i munnen mot slutet, decease lätt och mjuk!

Hade med kameran till stallet idag och fotade Linnea och Debbie i snön. Passade även på att knäppa lite bilder på Izza när hon käkade lunch:

Underbart knasiga miner:IMG_0103 IMG_0104

Visst är det gulligt med luddiga vinteröron? :)IMG_0108

Publicerat i Allmänt, Foto, Hästliv.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.