Jag har fått min dom

Ursäkta att jag varit lite frånvarande på sistone. Har haft fullt upp eftersom jag och Robin har flyttat in i ett nytt hus under veckan. Trodde aldrig att det skulle ta sån tid, viagra approved men det gjorde det! Inatt sov vi för första gången i nya huset, allt kändes bra förutom att Robin har fått kräksjukan…

Idag har jag besökt ortopeden och fått min dom angående mitt knä. Inga ledband, korsband eller minisker är trasiga utan det var någon form av inte blödning i knät. Det verkade som ett bra besked :) Har bokat in mig hos sjukgymnast nästa torsdag så får vi se vad som händer sen.

Idag har jag ridit för första gången efter skadan! Det gick sådär… Den enda smärtfria gångarten var skritt så det blev en lugn tur. Provade att trava lite men när jag red lätt så kändes det som att knät var ”för litet” och det stramade som bara den. Testade istället att sitta ner lite i traven och det funkade bättre. Den mer seriösa ridningen får nog vänta ett tag till, i väntan på bättre knä får det bli några lugna skritturer – helt hästlös kan jag ju inte vara!

Förresten så har jag för första gången på två veckor fixat allt i stallet åt Izza. Tänk vilken befrielse att inte behöva ha hjälp med precis ALLT. Det var till och med riktigt roligt att packa höpåsar och mocka :)

bild rid

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

5 Comments

  1. Hej, super härlig blogg du har!
    Himla kul att läsa då jag också har en haflinger.
    Undrade lite i vilket program du gör headern och designen?
    Skulle vara himla tacksam om du svarade i ett inlägg, kram!

    • Hej Sanna! Tack :) Roligt att du också har en haflinger, har du någon blogg? Header/bilder/bakgrund gör jag i Photoshop och övrig design kodas direkt i WordPress :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.