Uteritt i vårsolen

Min teckning på telefonen har helt plötsligt försämrats drastiskt så att blogga från mobilen tar hundra år. Sen har vi inget internet i nya huset för än om två veckor så ni får ha överseende med om uppdateringen inte blir så bra :)

Idag har jag och Izza varit ute och ridit i den härliga vårsolen. Izza var pigg och glad och hon blev riktigt fin stundtals trots att jag red på hackamoret. Vanligtvis är hon döstark ute på det men idag funkade det riktigt bra! Kommer att ha träningsvärk imorgon, att sitta ner i trav ute är ingen lek har jag märkt!

Izza fick gå ut i hagen utan täcke för första gången i år, våren är här!

20130329-212257.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.