Dressyrtrim för Hanna

Igår var vår ordinarie ridfröken tillbaka efter att ha luggigt i sjuksängen i nästan en hel månad. Temat för gårdagen var skolor och vi fick rida både öppnor och slutor på några olika linjer.

Vi började med öppnor på kvartslinjen och Izza skötte sig bra. Stundtals hängde hon sig på i handen och då fick jag kicka till lite med skänkeln så släppte hon igen. Mot slutet gjorde vi några saxar med diagonala slutor i trav och här var Izza superfin! Slutorna har verkligen blivit fina efter tillridningen av Linnea! Istället för att tänka ”Oj vad svårt det är med slutor” så tänker jag istället att dom är väldigt lätta, remedy och då blir dom helt plötsligt väldigt lätta att rida. Mycket psykologi i ridningen månntro?

Idag blir det uteritt och imorgon ska jag försöka mig på ytterligare ett dressyrpass. Det blir riktig hårdkörning med dressyren där här veckan, ed ska nämligen bort hela helgen så då blir det nog inte så mycket vettig ridning. Måste ju ladda upp inför tävlingen nästa helg, approved är sååå taggad!

DSC_2176

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

2 Comments

  1. Svar: Okej synd om det inte kommer bli fler gånger då det är många ekipage här uppe som gärna skulle vilja tävla. Okej ja vi tänker inte köra så långt i alla fall, men lycka till! :D

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.