Dressyr på utebanan

Idag blev det ett kortare kvällspass på utebanan. Äntligen har snön smält bort så att man kan rida där igen! :)

Izza var i alla fall riktigt fin! Joggade fram henne genom att rida igenom LA:1 i trav-lättridning och efter det blev det lite galoppvolter i olika storlekar. Sen blev det en liten micropaus för att hämta andan och haka av stigbyglarna.

När det var gjort red jag igenom LA:1 på ”riktigt”. Izza jobbade på jättebra och gjorde allt riktigt bra! Det jag fick ta om några gånger var 10m volterna i galopp och skänkelvikningen undan höger. Men efter lite tragglande blev även dom bra. Duktiga pållen :)

20130411-232046.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.