Är iväg och utbildar mig

Just nu sitter jag och slappar på ett hotellrum utanför Örebro. Jag är nämligen här på en utbildningshelg som kallas RYLA tillsammans med 18 andra ”ungdomar” mellan 18-30 år. Fick ett stipendium av Torsby Rotaryklubb tidigare i vår och är nu här för att utbilda mig till en bättre ledare.

Kom hit redan igår och än så länge har det varit flera riktigt intressenta föreläsningar! Även imorgon blir det föreläsningar och kursen avslutas sedan vid lunchtid nån gång. Nu väntar en god middag :D

20130413-191707.jpg

Publicerat i Allmänt.

1 Comments

  1. Grattis till stipendiet Elin! Det händer så mycket kring dig så det är svårt att hänga med på allt. Du är så duktig och är redan nu en god ledare.Lycka till med både tävlingar och utbildningar.I mina tankar följer jag dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.