Nu tappade jag suget

Under hela våren har jag försökt att få fram en snygg och funktionell jacka till våra tävlingsryttare. Jag har pratat med allt från stora sportbutiker till små lokala företag och efter mycket om och men fick jag till slut tag på en jacka som matchade alla krav.

För nån vecka sedan hade alla ridklubbens tävlingsryttare provat ut en jacka och jag hade lagt en beställning. Idag kom ett telefonsamtal från leverantören: jackorna finns inte i lager. Detta trots att jag innan beställningen frågade om det fanns jackor i alla storlekar i lager – det fanns det försäkrade dom.

Blev riktigt less på detta nu… Har lämnat över allt som har med jackorna att göra. Varken vill eller orkar krångla med detta mer nu.

Ber om ursäkt till alla tävlingsryttare som har skyndat sig att lösa licens och begett sig till klubben för att prova ut en jacka! Inte alltid det blir som man tänkt sig.

jacka

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.