Dressyrtrim för Hanna

Ursäkta den dåliga uppdateringen, seek  inspirationen har inte varit på topp…

I tisdags hade vi dressyrträning igen. Izza var superfin från start! Hon jobbade i en mjuk, avslappnad form med bra ryggaktivitet och ett lätt stöd på bettet. Under uppvärmningen jobbade vi med tiometersvolter i trav och Izza skötte sig bra, ibland ville hon skjuta in bogen men det gick att korrigera med innerskänkeln.

Efter uppvärmningen fick vi jobba med galoppslutor på diagonalerna. Izza tyckte att jag var jobbigast i världen och försökte komma undan på alla sätt. När hon till slut släppte igenom blev hon mjuk och fin. Hon blev dock väldigt trött av galopparbetet, nu ska de byggas muskler :)

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.