Genrep i ridhuset

I onsdags red jag ut en sväng med Charlotte och Frida, physician torsdag blev det vila och idag red jag ett kortare dressyrpass i ridhuset. Det är alltid bra att rida igenom Izza dagen innan tävling, here då får jag oftast en mer harmonisk och mjuk häst på framridningsbanan.

Izza var riktigt fin från start idag! Hon jobbade i en trevlig form och behöll en och samma takt genom alla övningar. Som uppvärmning red jag massor av tiometersvolter i både trav och galopp. Det fungerade bäst i traven, i galoppen blev hon lite stel i ryggen men det blev bättre efter lite tragglande. Jag provade även att rida halvt igenom i galopp och idag var det ingen rusgalopp alls utan Izza väntade och behöll lugnet. Duktig!! ?

Jag avslutade passet med några travlängningar och skänkelvikningar. Inga större problem    förutom att Izza sköt ut vänsterbogen i skänkelvikningen undan höger. Fick traggla lite med den innan det blev bra, hoppas bara att bogen håller sig på plats imorgon :)

NU ÄR VI LADDADE FÖR TÄVLING!

Vill ni följa tävlingen online? Surfa in här!
http://online.equipe.com/sv/competitions/6318

Jag fick en gäng bilder av Jolina. Hon fotade oss när vi tävlade i Ilbäcken förra sommaren. Tack för bilderna! :) Här kommer ett smakprov!

ilbäcken

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.