Dressyrtrim för Hanna

Japp, seek träning igår igen! Izza var lite stark från start och ville rusa iväg istället för att vänta. Jag fick då rida mycket lösgörande och lossa åt både höger och vänster samtidigt som jag höll om med skänklarna. Efter lite sånt jobb släppte hon och blev mycket lugnare.

Under passet fortsatte vi jobba med skolorna i trav. Izza var inte riktigt med på noterna i början men efter lite övertalning flyttade hon sig lydigt undan skänkeln i båda varven. Efter skolorna fick vi även jobba lite med galoppserpentiner. De rättvända bågarna gick kanon men i den förvända bågen drog Izza iväg i en väldans fart. Även här krävdes det lite övertalning innan hon ville vänta och galoppera på i samma tempo. När hon väl var övertalad kändes hon dock väldigt fin och jag fick ett supermjukt stöd i handen. Ännu ett lyckat dressyrpass med andra ord :)

Idag blir det ett kortare dressyrpass på utebanan och imorgon väntar uteritt med Charlotte :)
Min knashäst:
20130424-103404.jpg

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.