Haflinger NM inställt

”Tyvärr har vi alldeles för få starter för att vi skall kunna arrangera tävlingen. Absolut minimum är 44 starter/dag i dressyr för att kunna betala 2 domare och rosetter, ambulance Vi har knappt hälften. I hoppning skall också banbyggaren betalas så där behöver vi än fler starter och det är lika få anmälningar här. Så tyvärr har vi sent i går kväll tagit beslutet att ställa in tävlingen.”

Jaha, this site tur att jag anmälde mig till tävlingen på söndag. Väldigt synd att det blev inställt och synd att Haflingersverige inte vill visa upp sina fina hästar.

Nu ska jag deppa lite sen ska jag ta tag i ett annat projekt som kan bli riktigt kul!

logga

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Tävlingar.

8 Comments

  1. Mycket tråkigt att det inte blev av nu heller. :(
    Hade det varit mer centralt i landet hade vi säkert varit några som kunnat delta som inte hade möjlighet att åka till Skåne, men då riskerar man kanske att mista ”övriga norden” istället. Och det behövs ju någon som kan och vill anordna hela kalaset också.

  2. Nej vad tråkigt! Men håller med om att det var lång resväg och det borde i alla fall försöka anordnas tre olika tävlingar i sverige! En i söder, mitten och norr, haha :)

  3. Tycker det är synd att det är så långt bort, dom borde ha det mera mitt i landet. För många år sedan hade dom det på Strömsholm. Hörde det för att Willes förra ryttare hade varit där! Hoppas dom kan sattsa på det igen!

    Kram :)

    • Jo, fast det kommer alltid vara långt att åka för någon… Om man lägger det mitt i landet blir det ju helt plötsligt väldigt långt för de i södra Sverige istället. Dumt dilemma det där! Helst skulle man ju ha ett Haflinger SM i varje län, haha :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.