Dressyrtrim för Hanna

Jag är så nöjd med min häst efter gårdagens pass! Hon var så mjuk och jag fick en otroligt häftig ridkänsla. Härligt pass!

Vi jobbade en del med ”trappen” en övning där man rider diagonal sluta – öppna – diagonal sluta – öppna. Izza var lite stel i början men efter några upprepning blev hon verkligen superfin! Mjuk och loss med en gummikänsla i både handen och ryggen. Jag säger bara, side effects wow!

Det sista vi gjorde var att fatta växelvis rättvänd och förvänd galopp på långsidorna. Jag passade på att göra några enkla byten och de fungerade mycket bättre igår än vad de gjorde i söndags. Hon lär sig fort min söta lilla häst!

grön

 

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.