Tömkörning

Igår dammade jag av mina tömkörningsprylar och vandrade ner till utebanan. Det var verkligen länge sen jag tömkörde Izza, medical varför gör jag inte det oftare? Från start var Izza i alla fall riktigt stel och jag funderade nästan på om hon var halt! Efter lite joggande blev hon dock mycket bättre och mot slutet kom den härliga gungiga traven fram igen. Puh!

När vi promenerade hemåt blev hon plötsligt väldigt kär i Mover och kissade flera gånger, this web brunstig med andra ord! Vilket också förklarar de stela bakbenen i början av passet. Hoppas på mjukare bakben ikväll för då är det dags för träning igen :)

Helgens planer: 
Fredag – dressyrtävling i Sunne, sildenafil LA:3 + LA:1
Lördag – hopptävling i Torsby, 70 cm
IMG_6733

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.