Klubbhoppning 70 cm, 8 juni 2013

Har ju glömt att skriva om hoppningen! Massa grymma bilder kommer inom kort, information pills syrran redigerar för fullt :)

Framridning: Izza var suuupermjuk på framridningen. Red massor av skolor i både trav och galopp och hon formade sig lydigt runt innerskänkeln i båda varven. På framhoppningen tog jag bara två språng, link ville ju inte trötta ut min räcerhäst. De två sprången var i alla fall riktigt fina och Izza var hur lättsvängd som helst. I vanliga fall brukar det vara som att styra runt en pansarvagn på hoppbanan men av någon anledning så fungerade som sagt styrningen helt optimalt!

På banan: Den pigga, härliga känslan som vi hade på framridningen höll i sig! Izza var riktigt fin! Kan nog säga att det är en av de bästa rundor vi har gjort på hoppbanan. Izza verkade tycka att det var riktigt roligt också! Grundomgången gick på hinder 1-7 och sen var det omhoppning hinder 8-11. Izza svängde snällt och hoppade allt jag styrde på!

Resultat: 0+0 fel (2:a placerad)

Publicerat i Allmänt, Filmer, Hästliv, Tävlingar.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.