Veckan som gått

Här kommer en liten update om vad vi har pysslat med under veckan:

I måndags joggades Izza lugnt i skogen. På tisdagen red jag ett dressyrpass i paddocken och galoppen kändes då väldigt stel och fyrtaktig. Vi galopperade därför i stort sett hela passet och mot slutet släppte det faktiskt igenom och Izza blev den där lilla gummibollshästen som jag gillar så mycket.

I onsdags traskade jag ner till Fridas bana och skuttade lite över hennes fina hinder. Izza var seeeeeg men detta berodde sannorlikt på det varma vädret. Att träna i 20-25 graders värme är inte alltid så roligt, cost varken för hästen eller ryttaren.

Igår fick Izza spabehandling av Equiterapeuten Marina. Izza hade lite småskavanker här och var som åtgärdades så jag hoppas att hon är riktigt fin att rida till veckan! I helgen blir det välförtjänt vila för både mig och min lilla häst.

TREVLIG MIDSOMMAR!

Nelly på sommarängen. Foto: Emma DahlströmIMG_0278-2

Publicerat i Allmänt, Foto, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.