Nytt tävlingsschabrak i Photoshop

Tänk så mycket skoj man kan fixa i Photoshop :) Fick en snilleblixt igår och kom på att jag vill göra ett tävlingsschabrak med rosa inslag. Mias RS har jättebra och snygga schabrak och där kan man även välja färg på kantband med mera. Perfekt!

Skissade ihop fyra olika förslag men kan inte bestämma mig för om det är snyggast med den smala passpoalen eller utan? Vad tycker ni? Tanken är att jag också ska brodera någonting i rosa på båda sidorna, try har dock inte bestämt vad än.

(Bortse från att jag har varit extrem darrhänt när jag har ritat passpoalen…haha) 

SCHABRAK UTAN PASSPOAL:

dressyrschabrak-2

Schabrak med smal svart passpoal:dressyrschabrak-1

Schabrak med silver passpoal:dressyrschabrak-3

Schabrak med guldpasspoal:dressyrschabrak-4

Här kommer en bild på det enda miasschabraket jag har i dagsläget, medications
det har en vit passpoal. 

(Klicka för större bild) Foto: anton Dahlström
IMG_0063

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

1 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.