Galopparbete och lite studs

Idag har jag jobbat Izza på stora utebanan vid ridskolan och shit va fin hon var! Galoppen var verkligen en dröm idag och nästan alla fattningar från skritt blev mjuka och följsamma. Passade även på att hoppa lite studs, adiposity jättekul tyckte Izza :)

Förväntade mig inte att hon skulle vara fin idag, igår var hon nämligen hemsk att rida… Galoppen var fruktansvärt fyrtaktid och gasen fungerade nästan inte alls. Har bokat in en tid hos equiterapeuten, måste kolla upp henne så att det inte är höften som spökar igen.

Är trots den fyrtaktiga galoppen väldigt taggad för att tävla nu! Idag har nämligen jag och Charlotte varit och kikat på dressyr-SM på Hammarö så nu har vi tankat oss fulla med inspiration :) Imorgon ska jag även med Frida på tävling och agera hästskötare/hejarklack, härlig helg!

IMG_0590

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

One Comment

  1. Va kul ni har ! Du beskriver så levande hur ni tillsammans lyckas eller misslyckas så man själv riktigt lever med i alla era prestationer. Bara att önska er en god fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.