Dressyrträning och tandkoll

Trodde inte jag skulle kunna vara med på träningen idag, discount Izza var nämligen hos tandläkaren i morse. Turligt nog gick det tydligen bra att träna även fast man kollat tänderna så vi kunde vara med ändå :) Izza hade för övrigt jättefin mun nu – såå skönt att allt är som det ska!

Under träningen fick vi jobba med öppnor i trav och galoppfattningar direkt ur öppnan. Izza var så duktig och jag var mer än nöjd med min fina pålle. Nu laddar vi för tävling på söndag då vi rider en Msv C:1 i Sunne!

Izza visar upp sina snygga tänder:

20130924-220033.jpg

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.