Jobb på linan

Idag fick Corinn jobba på linan. Spände in henne lite för att se hur hon reagerade och hon jobbade på riktigt bra! I traven vill hon gärna gå i ett undertempo och ”tassa” sig fram men när man väl får henne att sträcka ut på steget så blir hon riktigt fin – även fast hon tyckte det var väldigt jobbigt att behöva ta i :)  I galoppen har hon också väldigt jobbigt så galopperade bara korta sträckor idag. Är överlag väldigt imponerad över hur enkel hon är att hantera, inte alls så bufflig som Izza kan vara ibland. Skönt!

Imorgon tänkte jag rida ett pass i ridhuset och på söndag ska hon faktiskt få löshoppa. Frida ska få hänga med imorgon och agera fotograf, alltid kul med lite dokumentation. Dags att plocka fram de rosa benlindorna igen kanske?

20131025-222809.jpg

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.