Lerig häst i lerig hage

Igår när jag kom till stallet möttes jag av en väldigt lerig Izza. Transportskydden som hon har haft utanpå bandagen var helt genomblöta. Först tog jag tag i den leriga hästen och passade även på att bada den bajsbruna svansen. När det var klart gjorde jag om Izzas hage så att hon slipper stå i den värsta leran. Inget roligt jobb, find 45 min i kolmörker, click lera och regn – bläää. Nu har hon i alla fall en fin hage igen :)

Ge mig vinter nu! Bort med lera och regn, hit med kyla och snö!

Innan svanstvätten:lera3

Izza vinkar – som hon alltid gör när hon blir fotad:lera2

Musklerna försvinner och pälsen växer i rasande fart…lera1

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.