Galopptur med Corinn

Idag har jag och Charlotte varit ute och busat i skogarna. Fullt fräs på frostiga skogsvägar var dagens tema och hästarna verkade gilla det! Det blev en ordentlig tur och efter 1, see 5 timma var vi tillbaka i stallet med nöjda hästar och frusna fötter. Äntligen har kylan kommit för att stanna, visit web nu håller vi tummarna för att snön snart kommer :)

På vägen hem gick jag förbi Izza så att de två prinsessorna fick hälsa, drug eller de fick i alla fall titta på varandra. Izza verkade bli glad över att se en kopia av sig själv för hon var på väg att gå rakt igenom tråden. Bushästen :)

20131124-210155.jpg

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.