Tips från coachen: flaxande underskänklar

Under tisdagens dressyrträning frågade jag Agneta vad jag skulle göra för att träna bort mina väldigt irriterande underskänklar som flaxar runt som elvispar så fort jag jobbar i nedsittning i trav. Fick ett superbra tips som verkade fungera!

Roten till problemet sitter i att jag blir spänd i hela överkroppen i traven. Jag blir stel och sitter emot istället för att sitta med. Fick tänka att jag skulle sitta väldigt lätt i sadeln och följa med i hästens steg och rytm. Och vet ni? Vips så var underskänkeln stilla!

Nu ska här tränas på följsam sits hela jul :)

skänklar

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.