Uppdatering om hästarna

Nä, help nu är det nog hög tid för en liten hästuppdate:

Corinn
Har jobbat på som vanligt med både lugna och hårda träningspass. Jobbar vidare med lite förvänd galopp, store fattningar från skritt, öppnor, ryggningar med mera. Har även ridit igenom LB:1 tre gånger och tycker verkligen att Corinn blir bättre för varje gång. Det som är svårt är galoppdelen och längningen i trav men även det har blivit lite bättre.

Så kul att jobba med unga hästar, det händer så mycket på kort tid! Nu återstår bara att se vad som händer med henne i vår. Förhoppningsvis blir hon såld till någon som vill utveckla henne vidare som dressyrhäst :)

Izza
Går korta och lite längre promenader några gånger per vecka. Vissa dagar är hon helt gaaaalen, andra dagar är hon som en lugn och seg valack. Man vet aldrig hur promenaden ska sluta, lite spännande :) Hon ska i alla fall sättas i gång i skritt under januari och den 30:e åker vi till kliniken på återbesök. Håller alla tummar för att hon ska vara ok! Inom kort ska hon även få tillbaka sina skor som hon har haft i garderoben hela vintern.

Sådär, då var ni lite uppdaterade igen :)

20140104-191531.jpg

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

3 Comments

  1. Så fin uppdatering av bloggen där finaste Corinn fått så mycket plats! Tack Elin du gör ett fantastiskt jobb! ( Iof med en fantastisk häst också ;) )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.