Fyndat ett litet och ett stort täcke

Igår sprang jag in på Granngården för att köpa betfor till Corinn. Kikade självklart i reakorgarna (kan ju inte låta bli) och hittade ett Amigo Bravo 12 Plus täcke som den var 30% rabatt på. Har länge tänkt att investera i ett sådant så jag slog till. Problemet var bara storleken, ambulance det fanns bara i storlek 125 och 140. Köpte först ett 125 och provade på Izza – alldeles för litet. Lämnade tillbaka det och tog istället 140 – alldeles för stort. Tyvärr hade de ju inte 130 så det blev inget täcke alls. Attans också!

Det hela var ju lite bra ändå för nu vet jag att Izza ska ha stl 130. Får vänta tills onlinebutikerna har supermegarea på Horware så slår jag till!

Lite rolig fakta: i stall berga har alla hästar utom izza ett sånt här täckeamigo_bravo_12_plus_heavy_to

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.