Dressyrträning ikväll

Ikväll ska jag och Corinn vara med på ett litet miniläger på ridklubben. Vi rider först ett dressyrpass i smågrupper och avslutar sen kvällen med en god middag. Längtar! Efter träningen ska Corinn få ett litet bad, information pills hon måste vara lite extra fin tills imorgon då det kommer spekulanter och provrider. Spännande!

Ikväll kör även min syster slopestylefinalen i Breckenridge så nu måste alla hålla tummarna för att det går bra! Finalen direktsänds här!

Emma Dahlström, more about foto: Patte NybergDSC01677

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

One Comment

  1. sv: Jodå, det går framåt. Galoppen är dock fortfarande svår, och hon blir väldigt springig och endast stark. Svårt att hantera tycker jag när hon blir så stark, för hon blir så lätt uppstressad också.. Men det går bättre! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.