D-ponnyn Corinn

Yes! Corinn blev alldeles nyss mätt till D-ponny. Mätstickan visade bara 146 cm, visit web inte ens maxad! Jag som trodde att jag red runt på en storhäst ;)

Nu väntar tandkoll!

20140205-175731.jpg

Publicerat i Allmänt.

4 Comments

  1. Hej Elin! Först skulle jag vilja säga att jag är väldigt imponerad över det jobb du lägger ner på hästarna! Det är väldigt roligt att se att haflingern också kan jämföras med ”vanliga” hästar. Jag har hållt på mycket med denna underbara ras förr. Det var ridning, körning, bruksridning, terränghoppning, hoppningar och utställningar. Så himla mycket roligt man kan ha med denna ras! Har nu haft ett avbrott från dem i ca 10 år och mest ridit halvblod.,börjar nu lite smått att leta efter något att köpa.. Är frälst i irländska hästar och cobar men faller nu mer tillbaks på att en haflinger är det ja söker! Hittade hit via annonsen på Corinn på hästnet. Mitt krav är dock att de är ca 1,50cm i mankhöjd… Därför blev jag rätt besviken när jag läste denna rubrik… Jaja.. Det var roligt att ha hittat hit iallafall! Lycka till med hästarna!

    • Härligt att höra! Så roligt med dessa otroligt personliga hästar. Haha, ja alla vill inte att hästarna ska vara små ;) Hon känns dock större att rida, alla i stallet gissade på att hon skulle vara stor häst så hon upplevs inte som ponny. Ska starta henne lite bland storhästar i vår så får vi se hur det går :) Hör av dig om du vill komma och kika på henne :)

      • Spännande! Egentligen spelar väl inte storleken så stor roll eftersom jag inte är så stor själv, anledningen är väl för att kunna tävla lite grann. Hur fungerar det när man vill starta bland hästar trots ponnymått och att du är äldre än 18? Tack för ditt svar! Ha en skön helg! /LG

        • Nä och eftersom hon känns typ lika stor som Izza så spelar det ju ingen roll. Det är hur enkelt som helst, bara att anmäla till hästklasser på TDB så är man med och tävlar som vanligt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.