Sammanfattning Corinn

Fredag: Corinn löshoppade! Tyckte det var roligt men var faktiskt lite segstartad i början. Kom dock igång mot slutet och hoppade då 5 studs.

Lördag: Uteritt. Hyfsat lugn tur. Corinn var lite trött efter löshoppningen men blev piggare under turens gång.

Söndag: Dressyr i ridhuset. Corinn kändes pigg och fräsch! Jobbade på riktigt bra. Red igenom LC:1 och allt flöt på bra utom galoppfattningarna. Tränade lite på dom mot slutet och krävde att hon skulle fatta direkt när jag gav hjälpen och inte fyra steg senare. Blev faktikst riktigt bra till slut!

Måndag: Longering. Hann in i ridhuset mellan två lektioner. Corinn såg pigg och glad ut. Lite stelare i höger galopp. Fick springa lös i ridhuset efter longeringen, approved hon tyckte att det var såå spännande :)

Tisdag: Dressyrtrim i grupp. Tränade skolor i traven, funkade riktigt bra! Corinn har fattat grejen i slutorna för direkt när jag la till ytterskänkeln så slängde hon in baken långt innanför spåret. Fick träna på att hitta en lagom tvärning i slutan. I galoppen jobbade vi med fattningar vilket fungerade ganska bra. Vissa fattningar blev riktigt fina och luftiga!

Sådär, nu har ni fått en liten sammanfattning igen :) Idag styr vi transporten mot Karlstad där Corinn ska mätas och kontrollera tänder.

20140205-112203.jpg

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.