Snart helg!

Fredag! Snart är det helg :) Blir dock inte så mycket ledighet i helgen eftersom jag har stalljour både lördag-söndag. Stallhelg med andra ord.

Izza sprang en sväng i skogen igår. Verkade hur glad som helst. Bästa gångarten är numera ökad trav, page även fast jag föredrar att rida lite långsammare nu under igångsättningsfasen. Men det tycker ju inte Izza, page fort ska det gå! Hon är i alla fall väldigt snäll med tanke på den megalånga vilan, inga dumheter än så länge och det tackar vi för :)

Corinn vilade igår och ska få gå en tur i skogen idag. Imorgon ska vi vara med på programträning och vi rider då LC:1 och LB:1. Får väl se hur det går, har inte tränat jättemycket på programmen men vi ska nog försöka traggla oss igenom ändå.

Ikväll deltar min syster på OS-ivigningen i Sochi – missa inte det! Invigningen börjar kl 17.00 svensk tid.

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

1 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.