Härlig ridtur i bäcksvart mörker

Efter att ha käkat god mat hemma hos familjen tog jag med Izza ut på en ridtur i skogen. Jag brukar aldrig vara mörkrädd när jag rider men idag kändes det nästan lite kusligt att vara ute i bäcksvart mörker så sent på kvällen. Allt var knäpptyst förutom en uggla som hoade flera gånger. Izza tyckte däremot inte att det var särskilt läskigt och tuffade på som aldrig förr.

Hon var så fin idag! Supermjuk i munnen och sidorna. Jag flyttade svaga slutor fram och tillbaka över grusvägen och hon lyssnade på pyttesmå hjälper. Min duktiga fina Izza ?

Det kändes riktigt bra att avsluta dagen med ett härligt pass på finaste pållen. Glömde bort det dåliga passet med Corinn och allt kändes lite bättre igen :) Har även bokat in en träning för Hanna på söndag för att få hjälp med det som sitter fast med Corinn. Hoppas att en lite lugnare vecka gör susen för bäbishästen!

20140218-225137.jpg

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.