Dressyr med Izza och Zavannah

Godkväll! Idag har det varit en så underbart solig vårdag och termometern visade hela 15 grader, information pills inte illa för att vara mars :)

Startade dagen med en promenad med Nelly och käkade sen en redig frukost. Sen bar det av till stallet. Izza fick jobba ett kort pass på utebanan och hon blev helt slut av ca 20 min jobb. Pållen har dålig kondis minsann! Fokuserade på att få henne låg och loss vilket blev riktigt bra mot slutet även fast hon blev trött. Galoppen är inte så rolig nu efter vilan, information pills hon blir nämligen väldigt lätt fyrtaktig där vilket jag tycker är svårt att rida bort. Ut i skogen och galoppera mer får nog bli nästa steg i igångsättningsfasen.

Igår red jag även Zavannah igen. Ridhuset var ledigt så jag passade på att rida där alldeles för mig själv. Jobbade mest i galopp och det kändes mycket bättre än sist jag red henne. Mot slutet blev hon riktigt fin :) Testade även lite byten, price har aldrig suttit på en häst som kan det förut så det var kul! Zavannah visade mig hur man gjorde :)

20140329-212837.jpg

20140329-212858.jpg

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.