Regnet det bara öser ner

Igår var jag sådär tapper igen. Regnet öste ner och jag hade som vanligt väldigt dåligt med motivation till att gå ut och rida i spöregn. Tog mig i kragen, stomach drog på Izza ett fleecetäcke och hacket, visit web och joggade runt i ca 30 min. Duktiga jag. Måste rida barbacka lite oftare bara, det är ju så bra för balansen!

Ikväll blir det uteritt med Julia, sen dressyr på Ruffe och avslutningsvis möte med Charlotte. Imorgon dressyr med Izza i trimgrupp. På lördag Johanträning och stalljour, på söndag torgstädning och tävling i Trossnäs med Div 3 laget. Skulle även behöva klämma in lite agility med Nelly, troligtvis blir det på torsdag eller fredag.

20140513-152502.jpg

20140513-155724.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.