Blöt ridtur

Idag har jag och Linn varit ute på en lång och väldigt blöt ridtur. Vi red galoppsvängen och hästarna fick sträcka ut i en lång och härlig galopp! Hela vägen hem så öste regnet ner och det kändes som att vi red i en dusch, medical mmm. Hästarna var i alla fall pigga och glada :)

Igår trimmade jag Izza i ridhuset. Jag gav mig tusan på att jag skulle få henne att tvära ordentlig i skänkelvikningar och efter lite tragglande så korsade hon faktiskt benen riktigt bra! Hon blev dock hur trött som helst så hon använde troligtvis muskler som hon inte använder så ofta, bra träning! Ska försöka att fokusera mer på de sidförande hjälperna framöver så hon verkligen går undan för mina skänklar, tror att det skulle hjälpa mot att hon välter inåt i alla svängar. Provade några tiometersvolter i trav mot slutet och shit så fina dom blev! Har nog aldrig känt att hon har format sig så fint utan att falla uväg utåt förut. Bra grej!

Nu ska Izza få en välförtjänt i vila i två dagar, hon har nämligen inte haft en vilodag på över tre veckor. Så går det när morsan är van att ha två hästar ;) 

20140525-122330.jpg

20140525-122338.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.